BC Administratie is een administratie-, advies-, en boekhoudkantoor in Bussum en ’t Gooi met een persoonlijke klantgerichte benadering, dat zich richt op het MKB (Midden en – Kleinbedrijf), ZZP-ers, startende ondernemers en particulieren. Wij zijn voor u méér dan alleen de “boekhouder” die uw boekhouding verwerkt. Wij zijn bewust kleinschalig van omvang om een persoonlijk contact met onze klanten op te bouwen en te behouden.

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van fiscale aangiften, financiële administratie èn salarisadministratie.

Tevens kunt u bij ons terecht voor advies op administratief, financieel en fiscaal gebied, alsmede op gebied van personeel, organisatie en automatisering.

BC Administratie heeft kantoor aan huis en dus lage overheadkosten waar u als klant van kunt profiteren door middel van onze scherpe tarieven.

Dus bent u op zoek naar een betaalbare oplossing voor uw administratie met een persoonlijke aanpak dan bent u bij BC Administratie op het juiste adres.

Neem hier contact met ons op voor meer informatie!